Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 14. Olağan Genel Kurulu'nda dernek yönetim kurulu başkanlığına Muhammet Sancaktar seçildi.

Asil üyeler: Muhammed Sancaktar, Sabiha Tüzünoğlu, Mevlüde Balkan, Prof. Dr. Adem Fazlıoğlu, Ahmet Özbayrak, Bayram Akgül, Davut Erdem, Hilmi Erdem, Edip Kar, Ercan Gül, Esat Layık, Faruk Türkkan, Ferit Güler, İbrahim Bulut, İbrahim Sevinç, Mehmet Olcay, Mersin Balkan, Metin Demirok, Münir Dinler, Nuri Koç, Özgür Balkan, Rıfat Atasever, Sebahattin Demir, Doç. Dr. Sedat Ziyade, Şevket Haliloğlu, Zülfü Koç.
Yedek üyeler: Muammer Bayraktar, Salih Destanoğlu, Lütfi Yaşar, Latif Güven, Abdullah Deniz, Maruf Bayrak, Aygün Şaşmaz, Kanber Kar, Abdullah Deniz, İshak Hacıoğlu, Züber Balkan, Metin Dinler, Ekrem Deniz, Ersin Çoklar, Çağla Nurkan, Merve Büyükbayrak, İbrahim Çilesiz, Nurhan Liçina, Ekrem Deniz, Sena Yaşar, Uğur Öztürk, Semih Can Sancak, Ebru Haliloğlu, Ahmet Gültaş, Sinan Yaman, Mirsad Yaşar.

Zahid Büyükbayrak'ın 19 yıl süren başarılı başkanlık dönemini takiben yönetim değişikliği yaşayan Bayrampaşa'da yerleşik, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin yeni yönetimi aşağıdaki üyelerden oluştu :

Vakfımız mütevelli heyetinden üyelerin de yer aldığı yeni Yönetim Kurulu'nu ve değerli başkanları Sn Muhammed Sancaktar'ı Bosna Sancak Akademik Kültür ve Tarih Vakfı olarak kutluyor, başarılar diliyoruz. Vakfımız ile Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği arasında var olan sıcak ilişki ve işbirliğinin yeni yönetim döneminde de artarak devam edeceğine inanıyoruz.

Bosna Sancak

Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde Muhammed Sancaktar