Lejla Jusić

Davor Maraus Vurmalı çalgılar
Kerim Kraljić Elektro gitar
Dragan Rokvić Bass gitar

1971 yılında Saraybosna’da dünyaya gelen Prof. Lejla Jusić, Saraybosna Müzik Akademisi Solo-Ses bölümününden yüksek dereceyle mezun oldu. Bu başarısı “Gümüş Madalya” ile ödüllendirildi. Sahne Sanatları Akademisi’nde akademisyen olarak göreve başladı; eş zamanlı olarak da Saraybosna Operası’nda solist olarak çalışıyordu. Aynı Akademi’deSes kürsüsünde önce doçentliğe ardından da 2013 yılında profesörlüğe ulaştı Saraybosna Filarmoni orkestrasında solist olarak görev aldı.
“Allegro” kadın vokal grubunun kurucuları arasındadır. Ayrıca, Saraybosna Yunus Emre Türk Kültür Merkezi’nde kültür danışmanlığı yapmaktadır. Repertuarında çok sayıda Türk Sanat Müziği şarkısını da barındıran Prof
Lejla Jusić, müzik kariyerini 3 kıtada çok sayıda konser ile taçlandırmıştır. TRT ekranlarında yayınlanan Alija dizisinde sesi ile yer almıştır. Aralarında Cumhurbaşkanımız’ın da bulunduğu çok sayıda devlet büyüğü ve ünlü
önünde konserler vermiştir.