Konferans

Avrupalı Müslümanlar : Boşnaklar

Prof Dr. Fahrudin Rizvanbegovic

Yer: ARMADA OTELİ, BARBAROS SALONU Ahırkapı/ Istanbul

Vakfımız bu yılki kültür etkinliklerini çok değerli bir konuk ve konu ile başlatıyor. Bu etkinlik kapsamında Saraybosna'dan Adil Zulfikarpašić Vakfı / Bošnjački Institut İcra Kurulu Başkanvekili, Bosna-Hersek Federasyonu eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Prof. Dr. Fahrudin Rizvanbegović ve Enstitü Program Koordinatörü Ahmet Zulfikarpašić'i 27-28 Nisan 2018 Cuma- Cumartesi günleri misafir ederek bir ortak program gerçekleştireceğiz.

Ziyaretin ilk günü, vakfımızın misafir vakıf-enstitü ile bu yıldan başlayarak, gelecek yıllarda ortaklaşa gerçekleştireceği çalışmaların temeli atılacak, ikinci gün ( 28 Nisan 2018 Cumartesi günü saat 17.00-19.30 saatleri arasında; Ahırkapı'daki ARMADA OTEL'inin BARBAROS SALONU'ndaki misafir vakfın tanıtımının ardından;

Prof. Dr. Fahrudin Rizvanbegovic,

"AVRUPALI MÜSLÜMANLAR - BOŞNAKLAR ve VAKIFLARIN BOŞNAK KÜLTÜRÜ'nün KORUNMASINDAKİ ROLÜ" konulu bir konferans verecek ve konu ile ilgili soruları cevaplandıracaktır.