Bugün İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası'ndaki konferans salonunda "Savaşın Köklerine İnmek, Bir Bosna Savaşı Güncesi" isimli konferans verecek olan Colum de Sales Murphy dün ülkemize geldi.

Bosna Savaşı'na alışılmışın dışında, tarafsız olarak bakmayı başarabilen ve bu konuda "Aza Beast, Savaşın Köklerine İnmek, Bir Bosna Savaşı Güncesi" isimli kitap da yazan Murphy dün akşam Yönetim Kurulu üyelerimiz ve topalntının destekçileri ile birlikte bir akşam yemeği yedi.

Dost ortamı içinde geçen toplantıya kitabın çevirisini yapan Emekli Büyükelçi, Türkiye'nin eski Bosna Hersek Büyükelçisi, Emekli Büyükelçi, Melek Sina BAYDUR, toplantıya ev sahipliği yapacak olan İTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Birgül ÇOLAKOĞLU da katıldılar.

Colum de Sales Murphy ve eşi İstanbul'a geldiler.